Instagramtip: Parijse tegelvloeren

Foto: Sebastian Erras

De kracht van een fotograaf is om dingen te zien die anderen ontgaan. Dingen waar menigeen gedachteloos langs loopt. Of overheen loopt. Zo concentreert de Duits/Belgische interieurfotograaf Sebastian Erras, woonachtig in Duitsland, zich op vloeren. Parijse tegelvloeren om precies te zijn. 

Sinds mei 2015 legt Sebastion Arras Parijse tegelvloeren vast en plaatst de beelden op Instagram. Inmiddels heeft de fotograaf bijna 500 foto’s geplaatst. Hij is inmiddels iets meer dan 110.000 volgers verder en wekelijks komen daar zo’n 1000 bij, vertelt Erras per mail aan Mister McCool.

Door tijdgebrek post hij niet meer dagelijks een foto; hij beperkt zich nu tot drie keer per week. Maar het stramien is ongewijzigd: de blik blijft naar beneden gericht: een bonte tegelvloer ergens in Parijs, vergezeld van een paar schoenen met een stukje broekspijp.

www.instagram.com/parisianfloors

Tekst: © Mister McCool 2016

NOG MEER ART NIEUWS OP JE BORD? MELD JE AAN VOOR DE GRATIS MAANDELIJKSE NIEUWSBRIEF!

Foto: Sebastian Erras

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met een '*'